Seuratiedote/2021 

Tervehdys RasTiimin jäsen!

  • Tänä vuonna jatkamme suosittuja omatoimisia torstairasteja.  Jokainen jäsen voi hakea kartan Sportiasta kuittaamalla nimensä. Ei-jäsenet maksavat kartasta 5 €/kartta.
  • RasTiimi järjestää neljät Kalajokilaakson Iltarastit. 
  • Kisoissa kävijöille seura maksaa ilmoittautumismaksut, poislukien rastiviikkojen maksut. 

Jäsenmaksut: 20 €/henkilö, 50 €/perhe ja 50 €/kannattajajäsen.   Maksu tilille: FI43 5026 0820 0115 41. Muista laittaa perhejäsenmaksuun perheenjäsenten nimet, eli samassa taloudessa asuvat henkilöt.

Tulostettava jäsenmaksulomake löytyy tästä linkistä.

Lisenssimaksut: alle 16v. lisenssit kustantaa seura. Laita lisenssimaksusta lasku Alenalle (alena.ryda (ät) gmail.com).

 

Ilmoittautuminen hoituu jokaiselta IRMA-ohjelman avulla. Mikäli et pysty IRMAn kautta ilmoittautumaan, Seuran ilmoittautumisesta huolehtii Jukka Korhonen (korhonen.jukka@luukku.com p. 040 5950127 tai työaikaan 0299573383). Ilmoita Jukalle vuorokausi ennen varsinaisen ilmoittatumisajan päättymistä.

Muista tarkistaa myös näin kauden alkupuolella, että EMIT-numero on oikein IRMAssa. Tarvittaessa korjaukset voi tehdä Jukalle tai suoraan IRMAan. 

2021 Seura maksaa jäsenilleen kilpailujen osallistumismaksut (poislukien rastiviikot)

Seura ei maksa jälki-ilmoittautumisia. Mikäli jäät pois kilpailusta ilman hyvää syytä (sairastuminen), maksa seuralle ilmoittautumiskulut takaisin.

 

Suunnistusleiri 2021 järjestetään, mikäli löytyy innokkaita osallistujia. Seura kustantaa puolet leirikustannuksista (maks. 120e). Ota yhteyttä johtokuntaan, jos leiritys kiinnostaa! 

Jukolan viestin ilmoittautumiset viime vuodelta ovat voimassa (2 Jukolaa+2 venloja). Seurataan liiton ohjeistusta koronatilanteen vuoksi.

Yhteisharjoitukset Monarilla ovat katkolla koronan vuoksi. Mikäli toiminta jatkuu, vuoro on monitoimitalolla ma klo 17-18.30, kuntosali + yhteisjumppa.

Suunnistuskoulu ja -opetus innokkaille suunnistuksesta kiinnostuneille järjestetään torstairastien yhteydessä. Ota yhteyttä, niin toteutetaan. (Päivi lassila 0405017517)

 

Talkoot  ovat merkittävä tulolähteemme ja tähän toimintaan tarvitaan jokaisen panosta. Tosin tänä vuonna näyttää talkoiden järjestäminen hankalalta koronan vuoksi . Mahdollisista talkoista ilmoitellaan nettisivuillamme. Ole yhteydessä Jorma Koirikiveen jos sinulla on tiedossa hyviä meille sopivia talkootarjouksia.

 

Johtokunta

Päivi Lassila Pj, Jukka Korhonen (sihteeri), Alena Ryda (rahastonhoitaja), Petteri Arovainio, Eero Korhonen, Jorma Koirikivi, ja Teemu Vedenpää.

Varajäsenet: Toivo Jokikuona, Aino Jääskeläinen, Timo Karvonen, Riitta Mattila, Katariina Tiitto, Reijo Torvikoski

Nettisivuille päivitämme ajankohtaiset asiat, joten vierailemalla täällä pysyt parhaiten menossa mukana!

 

Suunnistusterveisin RasTiimi, johtokunta.