SEURATIEDOTE 2019

Tulevalle kaudelle muistettavia käytännön asioita!

Seuratiedotteessa suunnistajille tulevan kauden toiminnan perusohjeistus. Seuraa tiiviisti www.rastiimi.fi sinne päivitetään infoa ja tietoa tapahtumista.

Herättelemme porukkaa Facebookin, nimenhuudon ja ”puskaradion” kautta. Nettisivuilta löytyy kuitenkin olennaiset tiedot. Perustetaan myös laajempi WhatsApp-ryhmä jossa tiedotetaan suunnitusasioista..

Jäsenmaksut

Jäsenmaksut ovat 20 €/henkilö, 50 €/perhe ja 50 €/kannattajajäsen.

Lisenssimaksut

Lisenssit tulee lunastaa IRMAn kautta. Ohjeet lisenssin lunastamiseen löytyvät Suomen suunnistusliiton sivuilta www.ssl.fi. Lisenssi tulee olla maksettuna ilmoittauduttaessa kansallisen kilpailun kilpasarjoihin, SM-kilpailuihin ja arvokkaampiin kilpailuihin. Alle 14-vuotiaiden lisenssimaksut maksaa seura, joudut kuitenkin ensiksi itse lunastamaan lisenssin Suomisportin kautta, tämän hetken tiedon mukaan seura ei voi sieltä lunastaa lisenssejä, seura palauttaa rahat kuittia vastaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen hoituu IRMA-ohjelman avulla. Pääsääntöisesti jokainen ilmoittautuu itse, koska seura ei enää maksa osallistumismaksuja etukäteen. Mikäli et pysty IRMAn kautta ilmoittautumaan, Seuran ilmoittautumisesta huolehtii JUKKA KORHONEN.  s-posti: korhonen.jukka@luukku.com p. 040 5950127 tai työaikaan 0299573383.

Muistakaa tarkistaa myös näin kauden alkupuolella, että EMIT-numerot on oikein merkattu IRMAan. Tarvittaessa korjaukset voi tehdä Jukalle tai suoraan IRMAan.

Jos olet ilmoittautumassa SM-Kisoihin, eikä Irmassa ole ko. kilpailulle mahdollista valita seuraa maksajaksi, niin ole välittömästi yhteydessä Jukka Korhoseen. Pääsääntöisesti SM-kisoille on avattu valintamahdollisuus seuran maksulle. Huomioi tässä, se että olet ilmoittautumisen suhteen ajoissa liikkeellä ilmoittautumisen suhteen.

Ilmoittautuessa Jukalle, tulee ilmoittautumisten olla perillä vuorokausi ennen varsinaisen ilmoittatumisajan päättymistä.

Omavastuut

Omavastuuosuudet määräytyvät 2019 seuraavasti: Kilpailija maksaa itse kilpailut. Kilpailijan on kauden lopulla mahdollista hakea maksamistaan osallistumismaksuista puolet takaisin, kuitenkin korkeintaan 100€. Pari esimerkkiä:  olet oikeutettu 100€ palautukseen jos kilpailukautesi osallistumismaksut ylittävät 200€. Jos kilpailukautesi osallistumismaksut ovat 80€ olet oikeutettu 40€ palautukseen. RasTiimia edustettaessa omavastuu ei koske viestejä, eikä H/D21 sarjasta alaspäin SM-kisoja. Veteraanisarjalaisille seura maksaa yhden SM-Kilpailun osallistumismaksun.

2019 Seura maksaa jäsenilleen Aluemestaruuskisojen osallistumiset

Seuran maksamaan palautukseen ei huomioida jälki-ilmoittautumiskuluja, eli palautusta voi hakea halvimman ilmoittautumismaksun mukaan, vaikka maksaisi osallistumisensa jälki-ilmoittautuneena tai myöhemmissä ilmoittautumisportaissa.

Suunnistusleiri 2019

Pyritään järjestämään keväällä toukokuun aikana. Seuraa ilmoittelua nettisivuilla ja Facebookissa.

Kangasala jukola 2019

Venlojen ja Jukolan viesti suunnistetaan tänä vuonna Kangasalla 15-16.6. Ilmoita halukkuutesi suunnistaa viestissä hyvissä ajoin, viimeistään 20.5 mennessä. Jukola ja Venla joukkueisiin ilmoittautumiset Petteri Arovainio 0400653607. Joukkueiden valitsijat seuraavat suunnistajien aktiivisuutta harjoituksissa, leireillä ja kilpailuissa. Harjoituksina pidetään harjoitusrasteja, iltarasteja ja muita suunnistukseen liittyviä ohjattuja harjoituksia. Johtokunta nimeää joukkueet, edellä mainitun mukaan.

Yhteisharjoitukset

Monitoimitalolla ma klo 17-18.30 kuntosalivuoro ja yhteisjumppa ja salivuoro monitoimitalolla su klo 20-21

Suunnistuskoulu 2019

Tänä vuonna järjestetään suunnistuskoulu 6-14 –vuotiaille, myös alle 6 –vuotiaat ovat lämpimästi tervetulleita suunnistuskouluun vanhempien kanssa. Suunnistuskoulu pyörii harjoitusrastien yhteydessä, joten vanhemmatkin ovat tervetulleita suunnistamaan samalla. Suunnistuskoulun ohjelmasta tietoa seuran nettisivuilta.

Iltarastit ja torstairastit

RasTiimi järjestää tänä vuonna totuttuun tapaan torstairastit. Harjoitusrastien ohjelma tulee nettisivuille, josta selviää paikka/järjestäjät. Myös mahdolliset muutokset rasteista ilmoitetaan nettisivuilla. Lisäksi Kalajokilaakson iltarasteista neljät käydään RasTiimin toiminta-alueella. Seuraa ilmoittelua nettisivuiltamme ja lehdistä.

Talkoot

Talkoot ovat merkittävä tulolähteemme ja tähän toimintaan tarvitaan jokaisen panosta. Talkoista ilmoitellaan nettisivuillamme. Ole yhteydessä Jorma Koirikiveen jos sinulla on tiedossa hyviä meille sopivia talkoo tarjouksia.

 

Johtokunta

Petteri Arovainio Pj, Jukka Korhonen (sihteeri), Alena Ryda (rahastonhoitaja), Jorma Koirikivi, Päivi Lassila ja Teemu Vedenpää.

Varajäsenet

Nettisivuille päivitämme ajankohtaiset asiat, joten vierailemalla täällä pysyt parhaiten menossa mukana!

Suunnistusterveisin RasTiimi, johtokunta.