Tervehdys RasTiimin jäsen!

  • Tänä vuonna jatkamme suosittuja omatoimisia torstairasteja. Kartat saa lähtöpaikassa olevasta muovilaatikosta. Lähtöpaikasta löytyy myös vihko, mihin jokainen kartan hakenut laittaa nimensä tai merkinnän tilastointia varten. Seuran jäsenille kartat ovat ilmaisia (koskee vain torstairasteja).  Ei-jäsenille karttamaksu on 5 €/kartta.  
  • RasTiimi järjestää neljät Kalajokilaakson Iltarastit
  • Kisoissa kävijöille seura maksaa ilmoittautumismaksut, poislukien rastiviikkojen maksut. 

Jäsenmaksut: 20 €/henkilö ja 30 €/perhe.   Maksu tilille: FI43 5026 0820 0115 41. Muista laittaa perhejäsenmaksuun perheenjäsenten nimet, eli samassa taloudessa asuvat henkilöt.

Tulostettava jäsenmaksulomake löytyy tästä linkistä.

 

Lisenssimaksut: alle 16v. lisenssit kustantaa seura. Laita lisenssimaksusta lasku Alenalle (alena.ryda@gmail.com).

 

Ilmoittautuminen hoituu jokaiselta IRMA-ohjelman avulla. Mikäli et pysty IRMAn kautta ilmoittautumaan, Seuran ilmoittautumisesta huolehtii Jukka Korhonen (jugikorhonen2@gmail.com) p. 040 5950127. Ilmoita Jukalle vuorokausi ennen varsinaisen ilmoittatumisajan päättymistä.

Muista tarkistaa myös näin kauden alkupuolella, että EMIT-numero on oikein IRMAssa. Tarvittaessa korjaukset voi tehdä Jukalle tai suoraan IRMAan. 

 

Vuonna 2024 seura maksaa jäsenilleen kilpailujen osallistumismaksut (poislukien rastiviikot).

Seura ei maksa jälki-ilmoittautumisia. Mikäli jäät pois kilpailusta ilman hyvää syytä (sairastuminen), maksa seuralle ilmoittautumiskulut takaisin.

 

Jukolan viestiin Kauhavalle on ilmoitettu 1Jukolan ja 2 Venlojen joukkuetta. 

 

Kuntosalivuoro Monarilla jatkuu ma klo 17-18.30 (tarkistathan Monitoimitalon aukioloajat kaupungin sivuilta.

 

Talkoot  ovat merkittävä tulolähteemme ja tähän toimintaan tarvitaan jokaisen panosta. Talkoista ilmoitellaan nettisivuillamme. Ole yhteydessä johtokuntaan jos sinulla on tiedossa hyviä meille sopivia talkootarjouksia.

 

Johtokunta

Päivi Lassila Pj, Jukka Korhonen (sihteeri), Alena Ryda (rahastonhoitaja), Petteri Arovainio, Katariina Tiitto, Teemu Vedenpää ja Aino Jääskeläinen.

Varajäsenet: Essi Koskela, Eero Korhonen, Reijo Torvikoski, Jorma Koirikivi, Juha Jokikuona, Riitta Mattila.

 

Nettisivuille päivitämme ajankohtaiset asiat, joten vierailemalla täällä pysyt parhaiten menossa mukana!

 

Suunnistusterveisin RasTiimi, johtokunta.