RasTiimin puurojuhlaa vietettiin sunnuntaina Someron majalla. Porukkaa oli hienosti ja tunnelma hyvä. Puuron syönnin ohella muisteltiin kulunutta vuotta ja palkittiin menestyneitä ja aktiivisia suunnistajia.

Uusista seura-asuista nähtiin myös malleja ja vielä ehtii tilamaan itselleen hienot seuran kamppeet. Voit olla yhteyksissä Johannaan tai Riittaan tilauksista.

Tilaisuudessa Haapajärven kaupungin edustajat Juha Uusivirta ja Jarmo Eronen jakoivat kaupunginmestaruus kilpailuiden palkinnot ja palkitsivat hienosti menestyneen maakuntaviesti joukkueen.

Sm kisamenestyksistä ja ranking menestyksistä palkittavien lisäksi jaettiin aktiivisuudesta meidän upeille suunnistajanaluille mitalit kaulaan ja muistettiin myös ohjaajia. Ensi vuonna jatketaankin taas suunnituskoulun merkeissä. Kaikki mukaan!

Vuoden suunnistajan palkinnon sai Risto Uusivirta, vuoden nuoren suunnistajan palkinnon Robert Hyvönen, vuoden veteraanisuunnistajan palkinnon Riitta Mattila ja vuoden viestijoukkueen palkinto meni maakuntaviesti joukkueelle. Vuoden toimijana palkittiin Tero Kokkoniemi ja vuoden nuorten valmentajana Jaana Hyvönen. Torstairastikävijän palkinto meni Esko Hirviniemelle. Erityistä sisukkuutta Hiihtosuunnistuksen SM erikoispitkillä näyttänyt Anssi Koirikivi palkittiin sisu puukolla.

Palkitsemisien lisäksi myös joulupukki löysi paikalle vaikka hieman oli suunta hukassa. Lisää muistamisia tuli myös Vähäsöyringin Veikolta, joka jakoi tuttuun tapaan tsemppi suklaalevyjä.  Erosen Jarmo teki taikatemppuja, joita me suunnistajat pystyimme vain ihmettelemään. Lisäksi nähtiin hieno pätkä tonttutanssia höystettynä seuran omilla miehillä.

Kiitos kaikille mukana olleille, te teitte tästä juhlasta juuri niin lämminhenkisen kuin se oli. Jatketaan samaan malliin, tavataan rasteilla ja pidetään lippu korkealla! Kaunis kiitos myös mukana järjestelyissä olleille!

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta vuotta kaikille RasTiimilaisille!

t. Johanna