Kisojen viimeisenä kisapäivänä olivat vuorossa viestit. Suomen poikien 1. joukkueen ankkurina sivakoinut Anssi Koirikivi kiidätti joukkueensa viidentenä maaliin. Voiton vei ennakkosuosikki-Venäjä, ja himmeämmät mitalit saivat Norja ja Ruotsi. Erot olivat mitalistien välillä selvät. Suomen 2.joukkue oli 4.

Suomen poikien mitalitili aukesi pitkällä matkalla, kun Anssi Koirikivi nappasi hopeaa. MM-kisojen ensikertalainen hiihtosuunnisti upeasti, ja oli jälleen paras Suomen pojista. Anssi jäi 47 sekuntia voittajalle, Venäjän Vladislav Kiseleville. Onnea! http://www.suunnistusliitto.fi/2016/03/anssi-koirikivi-otti-nuorten-mm-hopeaa/

Anssi Koirikivi jatkoi tasaisen  varmoja otteitaan keskimatkan yhteislähtökisassa keskiviikkona. Venäläiset   ottivat melkoisen syliotteen muiden maiden hisuttajista vieden kolmoisvoiton. Anssi oli paras Suomen pojista, sijoitus kahdeksas.

Tiistaina 1.3. päästiin starttaamaan nuorten sprinttikisa Mm-kisoissa. Suomi sai mitalin tytöissä ja pojissa Suomen ja RasTiimin Anssi Koirikivi oli 7. jääden puoli minuuttia pronssista. Keskiviikkona kisat jatkuvat keskimatkalla.