Johtokunta kokoontui 30.5.-16

  • Keskusteltiin Venlojen ja Jukolan viestireissusta : Bussitarjouksien kilpailutuksen perusteella Paakinahon liikenne voitti kilpailutuksen. Lähtöaika la 18.6. n. klo 5.30 Haapajärven yläasteen pihasta, paluu kisojen päätyttyä. Linja-autokyydillä viestiin tulevat ilmoittautuvat Tero Kokkoniemelle. Bussikyyti on viestisuunnistajalta 10€, seuran jäseneltä 20€ ja seuran ulkopuolisilta 40€ sisältäen menopaluun. Perhemaksu 50€.  Omat henkilökohtaiset teltat yöpymiseen, seurateltta otetaan mukaan. Listattiin em. viesteihin ilmoittautuneet suunnistajat.
  • Keskusteltiin maakuntaviestisuunnistuksen järjestämisestä 21.8. klo12 Reisjärven Kangaskylällä: Kartta ja kisakeskus ovat ok. Lisäksi pohdittiin vastuuhenkilöitä tehtäviin, kilpailukeskuksen järjestelyitä, yhteistyökumppaneiden mukaanottamista, palkintoja jne.
  • Talkoot: Traktorien vetokisat juhannussunnuntaina ja RasTiimi järjestää makkaragrillin ja siivouksen kisojen jälkeen korvausta vastaan. Esikoulun maalausurakkaa on tarjottu, mutta emme lähde mukaan.
  • Jäsenasiat: Johtokunnan tulee hyväksyä seuran uudet jäsenet seuran sääntöjen mukaisesti. Uusi, ajantasaistettu jäsenlista on tarpeellinen.